Online presentatietraining van Pauline

Wordt direct beter in spreken voor groepen en video-presentaties!

4800

Trainingen gegeven

475

Tevreden deelnemers

30

Jaar ervaring

9

Gemiddelde beoordeling

Leer niet alleen live maar ook online presenteren met impact!

Ontspannen zijn, vertrouwen en plezier voelen vooraf en tijdens je presentatie. Online of live, wie wil dat nou niet? En dat kun je leren... ook als je liever online getraind wilt worden door Pauline.

Dus voor een presentatietraining, mediatraining, vlogtraining of communicatietraining, ben je bij deze presentatie goeroe aan het juiste adres. Ook wanneer je specifiek getraind wilt worden op je adem- of stemgebruik, of je wenst je interviewtechnieken te optimaliseren. 

Weet dat Pauline's individuele onlinetraining 1 tot max 1,5 uur per sessie duurt en de tandem en groepstrainingen max 2 uur, met een maximum van 6 sessies, afhankelijk van je afspraak met Pauline.

Voor de 'open' online groepstrainingen kun je 1 tot max 3 sessies boeken. Voor de kosten en inschrijving, klik hieronder op de button.

Neem contact op met Pauline voor een online training

Wat anderen over Pauline zeggen

Doel van Pauline'™s trainingen:

Je krijgt als trainee een optimaal bewustzijn en inzicht in je wijze van communiceren en presenteren. In hóe je jezelf neerzet, zoals tijdens een meeting, voor een zaal of de camera, in de media.

Je krijgt inzicht in je sterktes/kwaliteiten en in je aandachtspunten. Met de geleerde technieken en handvatten kun je effectief communiceren en ontspannen & boeiend presenteren, met plezier en impact.   

Bespreek jouw training met Pauline